" Szent Lázár " Kft Kaposvár, Bem u. 2. ( Füredi utca - Bem utca sarok ) - Somogyjád, Fő u. 91. ( székelykapu ) Halálesetkor azonnal hívható: +36 30 3362-489

Sírkő

Köszönjük megtisztelő bizalmát, mellyel kitüntet bennünket életének e rendkívül nehéz és gyászos időszakában.
Küldetésnek tekintjük munkánkat, ennek megfelelően maximális segítséget szeretnénk nyújtani a legmegfelelőbb, az elhunythoz méltó síremlék kiválasztásához.
Kizárólag nemeskőből ÉS ÚJ KÍNÁLATBAN -- BŐRHATÁSÚ MŰANYAGBÓL készült síremlékekkel állunk rendelkezésére, mely idő és értékálló. ( 40 ÉV GARANCIA )

Sírkő színek és formavilág

A szín és formavilág rendkívül gazdag és változatos, minden anyagból, minden forma elkészíthető, a sírkő készítésnél csak az Ön fantáziája szabhat határt. Az összes általunk kínált síremlék kézi megmunkálású, egyedi termék.

Minden SZÍNBEN, FORMÁBAN, MÉRETBEN talál nálunk egészen olcsó és akár exkluzív SÍRKÖVEKET.

A sírkő elkészítési ideje

Önnek minden bizonnyal fontos, hogy a megrendelését követően mielöbb a sírhantra kerüljön a sírkő. Amennyiben a helyszínen kínált készletből tud választani, úgy 4-5 hét alatt kihelyezésre kerül a síremlék. Az sem hosszabítja meg sokkal a megrendelés teljesítését, ha egyedi kívánság szerint kérik: kb. 6-7 hét alatt elkészül.
A sírkő elhelyezése előtt a helyszínen felmérést végzünk, terepet rendezünk, ez Somogy-megyén belül, DÍJTALAN.

A sírkövek minőségéről


Az összes általunk eladott síremlék alá vasalt helyszínbeton készül, a dőlésveszély elkerülése érdekében. A síremlék fejkövét összecsapoljuk és összeragasztjuk az alatta lévő lépcsővel, a kereteket rozsdamentes sarokpántokkal, dűbellel rögzítjük, ezen felül ragasztással is stabillá tesszük. A sírkő kihelyezést követően a helyszíni adottságnak, lehetőségnek és igénynek függvényében a síremlék köré zúzott követ, gyöngykavicsot helyezünk.

Csak és kizárólag tömör gránittal dolgozunk, mely vastagsága miatt nem hajlik és nem törik, ill. a rögzítés nem engedi el.

Feliratozás géppel, kézzel, natúr és festett betűkkel, vagy 5 fajta bronz betűből készülhet. Kiegészítők --vázák, mécsesek -- a sírkő anyagából és bronzból is a sírkőre helyezhetőek. Ebben is kínálunk egyedi megoldást: süllyesztett váza, mely nem törhető el és lopásmentes. Felekezeti jelek, egyéb motívumok bronzból, ill. vésett és festett technikával egyaránt készülhetnek. Kapott fotóból lézergravírozással képet is készíthetünk a fejkőbe.

Sírkő árak

Bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll !


Az ár a legfontosabb tényező manapság. Nagy hangsúlyt fektetünk a szolid jövedelmű megrendelőink igényeinek kielégítésére, hogy méltó emléket tudjon állíttatni elhunyt szerettének, - akár szerényebb összegből is - tehát semmiképpen se döntsön kínálatunk megtekintése nélkül!A nagyon olcsó sírkövektől, az egészen exkluzív síremlékig mindent kínálunk. Biztos lehet abban, hogy tudunk találni Önnek megfelelő ár és igényszintű megoldást!
Részletfizetési lehetőséggel is segítünk! Ebben az esetben 50 % előleg befizetése után, havi bontásban fizetheti a fennmaradó összeget! Amennyiben a fizetés elmarad, úgy a sírkövet lebontjuk és visszaszállítjuk a telephelyünkre!

Kérem tekintse meg helyszíni bemutatónkat, mellyel segíteni, ötletet adni szeretnénk, hogy eltávozott szerettének méltó emléket állíthasson.

A honlapon minden közölt ár, tartalmazza az Áfát.

Sírkő bemutató, temetést felvevő iroda:

Cím: 7400 Kaposvár Bem u. 2. ( Füredi utca -  Bem utca sarok épület ) 
Mobil: 06-30-750-0182

Telefon/fax: 06-82-427-206


Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig 8:30-16:30, szombaton ( ápr. 01.-től - okt. 31- ig ) 9:00-12:00 óráig várjuk a gyászoló, temettető sírkövet vásárolni szándékozó hozzátartozókat.

Sírkő akciók, kedvezmények, új kínálat

ÚJ KÍNÁLAT  Bőrhatású műanyag sírkő, 40 év garanciával. (Tekintse meg a kapcsolat menűpont fényképeinél)

Meglévő (tavalyi) készletünkre továbbra is érvényesek az akciók!

AZ ÚJ BESZERZÉSŰ SÍRKÖVEKRE TOVÁBBI ENGEDMÉNYEK. Érdeklődjön a helyszínen!

Konkrét kérdéseit felteheti telefonon: 06-30/33-62-489 vagy a bemutató helyszínén személyesen. 

További kedvezményekről érdeklődjön a helyszínen vagy telefonon.

 


Kapcsolódó fotógalériák:


Vissza az előző oldalra